dvd branden, cd branden, dvd film branden, hoe dvd branden, cd dvd branden

Nooit meer DVD's branden! Speel al je films en muziek af met een van de onderstaande mediaspelers.
Aansluiten op de televisie en geniet van je films en muziek in HD kwaliteit!

Welkom op de website van Branden-DVD.nl! Ik heb ontdekt dat er nog veel mensen zijn met weinig ervaring wat betreft het branden van dvd’s. Om onder andere deze reden heb ik deze website opgezet, om zoveel mogelijk uit te leggen over het branden van bestanden op dvd. Ik hoop dat het allemaal duidelijk is en dat u de informatie op deze website goed kunt gebruiken!

Gratis Brandprogrammas en software

Dat is heel goed mogelijk. In de laatste jaren zijn veel mensen bezig geweest met het ontwikkelen van gratis software (overigens ook wel freeware genoemd). Een niche hiervan is de brandsoftware, waar ik mij onder andere op heb willen richten met deze site.

In het menu onder ‘Gratis Programma’s‘ heb ik alle gratis software opgesomd voor het branden van dvd’s. Ik heb hier de links bijgeplaatst naar de locatie waar de benodigde bestanden voor het betreffende programma zijn te downloaden. Ook een screenshot is natuurlijk wel handig, zo kunt u een eerste indruk krijgen van het programma.


Goedkope lege dvd’s kopen?

Ook dat is heel goed mogelijk! Het branden van een dvd’tje is niet veel werk en duurt over het algemeen ook niet bijzonder lang. Lege dvd’tjes kunnen daarentegen behoorlijk prijzig zijn wanneer u deze bij winkels zoals bijvoorbeeld de Mediamarkt koopt. Tegenwoordig zijn lege dvd’tjes bijna overal wel verkrijgbaar, in elke soort en maat, van heel veel verschillende merken. Deze lege dvd’s kunt u branden door er bijvoorbeeld bestanden op te zetten.

Op het internet hebben zich in de afgelopen jaren een aantal webshops gevestigd die zich hebben gespecialiseerd in de verkoop van producten als beschrijfbare (lege) dvd’s. Deze webshops importeren naar alle waarschijnlijkheid zijn/haar producten uit het buitenland voor hele lage prijzen, en kunnen deze dan ook bijzonder goedkoop aanbieden.

Voor het gemak heb ik op de pagina van ‘Goedkope DVD’s‘ alle webshops die goedkope DVD’s aanbieden opgesomd.

Onderwerpen van dit artikel: , , ,

3 Reacties tot nu toe.

 1. Babette schreef:

  Beste ,

  Weet u of het mogelijk is om een normale DVDfilm vervolgens over te zetten naar een Blu-Ray? Wellicht door de DVD eerst op de computer te zetten o.i.d.?

  Alvast bedankt!

 2. M. Mastop schreef:

  Beste mevrouw/heer,

  Ik heb een doos vol lege DVD boxen. De meesten zitten nog in de verpakking. Mijn echtgenoot was goed in het kopiëren en verpakken van DVD’s als hobby. Hij is overleden en ik doe er niets mee. Kent u liefhebbers hiervoor?

 3. David schreef:

  ik heb te veel mislukte DVD`s gebruik
  een welkome aanvulling kan ik dus wel gebruiken
  Groetjes D

Reageer