dvd branden, cd branden, dvd film branden, hoe dvd branden, cd dvd branden

Nooit meer DVD's branden! Speel al je films en muziek af met een van de onderstaande mediaspelers.
Aansluiten op de televisie en geniet van je films en muziek in HD kwaliteit!

Het branden van een dvd’tje is niet veel werk en duurt over het algemeen ook niet bijzonder lang. Lege dvd’tjes kunnen daarentegen behoorlijk prijzig zijn wanneer u deze bij winkels zoals bijvoorbeeld de Mediamarkt koopt. Tegenwoordig zijn lege dvd’tjes bijna overal wel verkrijgbaar, in elke soort en maat, van heel veel verschillende merken. Deze lege dvd’s kunt u branden door er bijvoorbeeld bestanden op te zetten.

Op het internet hebben zich in de afgelopen jaren een aantal webshops gevestigd die zich hebben gespecialiseerd in de verkoop van producten als beschrijfbare (lege) dvd’s. Deze webshops importeren naar alle waarschijnlijkheid zijn/haar producten uit het buitenland voor hele lage prijzen, en kunnen deze dan ook bijzonder goedkoop aanbieden. Voor het gemak heb ik op deze pagina alle webshops die goedkope dvd’s aanbieden opgesomd. Mocht u nog goede webshops weten in deze richting, dan hoor ik dit natuurlijk graag!


Misco.nl

Misco is een zeer betrouwbare Nederlandse online webshop waar je zeer goedkoop lege DVD’s of Blue ray schijfjes kunt kopen. Best koop je een Spindle (een torentje met DVD schijfjes) want dit komt meestal veel goedkoper uit. Als je toch nog doosjes of hoesjes nodig hebt dan kan je deze tegen zeer goedkope prijzen erbij kopen.

De goedkoopste lege DVD’s bij Misco.nl

Sony 50 pack DVD+R 16x Spindle

Sony 50 pack DVD+R 16x Spindle

Prijs: € 43,50 Incl. BTW

Bestellen

Sony 25 pack DVD+R 16x Spindle

Sony 25 pack DVD+R 16x Spindle

Prijs: € 21,72 Incl. BTW

Bestellen

Sony 100 pack DVD+R 16x Spindle

Sony 100 pack DVD+R 16x Spindle

Prijs: € 79,80 Incl. BTW

Bestellen

Meer Lege DVD aanbiedingen bekijken


Bigdennis.nl

Mijn persoonlijke favoriet als het gaat om het bestellen van goedkope lege dvd’s.  Bigdennis is gevestigd in Duitsland en verkoopt via verschillende sites een uitgebreid assortiment aan cosumenten en wederverkopers in Europa. Bigdennis probeert zijn klanten zo tevreden mogelijk te houden met behulp van een ‘ervaren’ team en een team van servicemedewerkers. Bigdennis is erg goedkoop omdat zij hun producten vanuit duitsland verkopen! Er loopt momenteel een actie waarbij u 100 lege dvd’s voor slechts 16,95 euro krijgt + 10 gratis dvd’s!

CDRWinkel.com

Hier heb ik nog nooit iets besteld, maar goede verhalen heb ik hier wel over gehoord. CDRWinkel.nl verkoopt niet alleen lege dvd’s, maar ook producten als mediaspelers, iPods etc. Bij de beoordelingen zijn vrijwel alleen maar positieve reacties te vinden, en dus is deze website het naar mijn idee wel waardig om vermeld te worden. Een cakebox van 100 te branden dvd’s wordt hier aangeboden voor minimaal 19,94 euro.

PMTEurope.com

PMTEurope bestaat al sinds 2002, en is begonnen met het verkopen van opneembare media (onder andere lege dvd’s dus). Naar eigen zeggen verzenden zij de bestelde producten nog dezelfde dag, indien de bestelling voor 11.00 uur is geplaatst. Als naar de beoordelingen gekeken wordt is te zien dat niet iedereen positief is omdat de leveringstijd niet altijd optimaal is. Desondanks is het het toch waard om even een kijkje op de site te nemen, want het is wel erg goedkoop!

 

Onderwerpen van dit artikel: , , ,

13 Reacties tot nu toe.

 1. Theo Steijn schreef:

  Manuela zegt dat OPUS er niet meer is!!
  Vandaag, 16-12-2013 heb ik de website geopend.
  Hoezo er niet meer is?
  Ik bestel altijd bij 123inkt.nl goede en super snelle verzending. Alleen de prijzen zijn hoger dan wat ik nu op de diverse sites ziet en ook allen met een chip er in.
  Dus misschien overstappen.
  Vr.grt. Theo Steijn

 2. margreet schreef:

  PMT raad ik af daar ze zich niet aan de aflevertijd houden

 3. loco33 schreef:

  http://www.dvdrtoko.com/
  ik bestel ze hier was de goedkoopste en de volgende dag in huis

 4. ida schreef:

  ik kocht ook altijd lege dvd’s bij opus. Omdat het daar goedkoop was, maar dat is nu niet meer zo. Voor sd kaartjes kun je daar wel goedkoop terecht.

 5. hans schreef:

  koop ik al jaren en ben zeer tevreden. Had problemen met branden en men heeft mij vakkundig geholpen en namen uitgebreid de tijd voor me wat achteraf uit mijn computer bleek te komen.

  De levertijd was snel (zaterdag besteld en dinsdag in huis, kreeg netjes een link zodat ik mijn pakket kon volgen bij tnt.

  Echt een aanrader!

 6. Tetphothe schreef:

  zeer interessant, bedankt

 7. Manuela schreef:

  Ik baal enorm dat Opus niet meer is…..

 8. jaq schreef:

  voorheen ging kocht ik mijn dvd’s altijd in bij opusshop, maar sinds een aantal maanden ben ik overgestapt naar BigDennis. De service, levertijd en prijs zijn helemaal toppie!

 9. […] en kunnen deze dan ook bijzonder goedkoop aanbieden. Voor het gemak heb ik op de pagina van ‘Goedkope DVD’s‘ alle webshops die goedkope DVD’s aanbieden […]

 10. Denny schreef:

  Ik bestel ook altijd bij opus… lekker goedkoop 🙂

 11. r schreef:

  bigdennis heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. goede service vind ik toch ook erg belangrijk en het is alsnog supergoedkoop

 12. willem schreef:

  Ik bestel ook bij opus, snel in huis en goede service
  En het meest belangrijkste “goedkoop”

 13. Ton schreef:

  Ik bestel al jaren naar tevredenheid bij http://www.dvdboxshop.nl

Reageer