dvd branden, cd branden, dvd film branden, hoe dvd branden, cd dvd branden

Nooit meer DVD's branden! Speel al je films en muziek af met een van de onderstaande mediaspelers.
Aansluiten op de televisie en geniet van je films en muziek in HD kwaliteit!

Het branden van Xbox 360 games is veel gemakkelijker dan de meeste mensen denken. Wanneer je het Xbox 360 games branden eenmaal beheerst kun je gratis Xbox 360 games spelen en hoef je nooit meer voor een Xbox 360 game te betalen.


Benodigdheden

Om Xbox 360 games te branden zul je allereerst een omgebouwde Xbox 360 moeten hebben. Alleen met een omgebouwde Xbox 360 is het immers mogelijk om gebrande spellen op de Xbox 360 te spelen. Het verkrijgen van Xbox 360 games kan op diverse websites. De beste optie om de Xbox 360 games uiteindelijk te branden op is het gebruik maken van het programma’tje ImgBurn. Zorg dus allereerst voor een omgebouwde Xbox 360 en zorg ervoor dat je een Xbox 360 spel op je computer het opgeslagen zodat je aan de slag kunt met deze handleiding.

Om te kunnen starten met Xbox 360 games branden moet je ervoor zorgen dat je een leeg schijfje hebt, waar genoeg informatie op kan om met het spel aan de slag te gaan. Alle materialen in huis? Dan kun je in principe starten. Het is echter wel vereist om het programma ImgBurn te downloaden en te installeren. Wanneer alle instellingen op de juiste manier zijn ingevuld wordt je pas instaat gesteld om het Xbox 360 bestand over te zetten op het schijfje. Het kan enige oefening vereisen voordat je precies door krijgt wat de bedoeling is. Om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen is het van belang dat je onder settings goed leest wat er precies moet worden ingesteld. Alleen op deze manier kan het juiste resultaat bereikt worden.

Een klein overzichtje van de benodigdheden:

Branden

Wanneer je gaat starten met het branden van een Xbox 360 game is het belangrijk om alles goed op orde te hebben, wanneer dat het geval is kun je eigenlijk pas echt aan de slag. De Xbox 360 game kan op de schijf worden gebrand door eerst het bestand te selecteren en vervolgens aan te geven waar dit bestand naartoe moet. Probeer het niet moeilijker te maken dan het is, als het fout gaat kun je altijd nog een tweede poging uitvoeren.

Een snelle handleiding voor het branden:

 • Installeer en start IMGBurn
 • Selecteer “write image file to disc”
 • Ga in het menu, bovenaan naar Tools > Settings en selecteer de tab “Write”
 • Onder het kopje “Options”, vink “User Specified” aan en voer het volgende nummer in bij sectors: 1913760 en klik op “Ok” om het venster te sluiten
 • Klik vervolgens onder het kopje “Source” op het mapje met de vergrootglas, en ga naar de map waar de Xbox game opgeslagen staat
 • Selecteer het bestand met de “.dvd” extensie (bijvoorbeeld “game.dvd”) en klik op openen
 • Zet de write speed op 2,4x of lager om fouten te voorkomen tijdens het branden
 • Wanneer alle bovenstaande instellingen zijn gedaan is het tijd om de Xbox 360 Game te branden! Klik op het grote plaatje links onderaan om het branden te starten!

Houd er rekening mee dat het branden van een schijf enige tijd in beslag gaat nemen het kans soms tot wel 2 uur duren voordat het branden van een Xbox 360 game gelukt is. Probeer je geduld dus te bewaren en neem even een pauze. Wanneer je na een tijdje bij de computer komt kijken of alles gelukt is zie je in beeld staan dat het branden voor 100% compleet is.

Op dit moment is het branden geslaagd, je kunt het schijfje uit de computer verwijderen en uittesten op je omgebouwde Xbox 360 of het branden van het spel geslaagd is. Zoals je begrijpt neemt het succesvol branden van een Xbox 360 game in eerste instantie aardig wat tijd in beslag. Wanneer je het branden een keer hebt uitgevoerd kun je er echter zeker van zijn dat het een tweede keer dus ook slaagt, houd dat gevoel vast en ga ervoor.

Onderwerpen van dit artikel: , , , , , ,

2 Reacties tot nu toe.

 1. xbox schreef:

  bedankt! de snelle handleiding is ook daadwerkelijk lekker snel en duidelijk 🙂

 2. Babylon schreef:

  Hallo,

  Ik heb een vraag aan u.

  Ik dacht dat je geen 360 games meer kon branden omdat ze sinds april of zo een ander formaat dvd gebruikten?

  Mischien weet u of dit klopt of niet.

  Met vriendelijke groet

  Babylon

Reageer