dvd branden, cd branden, dvd film branden, hoe dvd branden, cd dvd branden

Nooit meer DVD's branden! Speel al je films en muziek af met een van de onderstaande mediaspelers.
Aansluiten op de televisie en geniet van je films en muziek in HD kwaliteit!

Ondersteunt uw DVD speler géén DivX of AVI bestanden, maar wilt u toch een DivX of AVI bestand op uw DVD speler af kunnen spelen? Dit kan gewoon!

Veel bestanden die u met uw camera maakt of op het internet download zijn gecodeerd naar een DivX of AVI formaat. In dit artikel gaan wij in op hoe een AVI bestand of DivX bestand kan worden omgezet naar DVD. Het is eigenlijk heel gemakkelijk!

DivX of AVI omzetten naar DVD formaat

Installeer allereerst WinAvi, te vinden op de website. Volg de instructies van het installatieprogramma en wanneer deze is voltooid start u het programma op.

Vervolgens kiest u in WinAvi de optie ‘Convert DVD’. Selecteer vervolgens het DivX of AVI bestand, en kies bij output de optie ‘DVD’.

Druk op ‘Ok’ om het programma te laten starten met converteren!


DivX Branden

Wanneer het programma klaar is met converteren kunt u de optie kiezen om de dvd te branden. WinAvi start dan vanzelf uw brandprogramma op!

2 Reacties tot nu toe.

  1. Fangoria schreef:

    Omg, het is soms behoorlijk schokkend om (op een ongedwongen manier) getuige te zijn van Nederlandstalige berichtjes die mensen her en der op het internet achterlaten. Zo kon ik m’n ogen haast niet geloven bij het lezen van bovenstaand berichtje… Echt waar, zo’n beetje alles wat er fout zou kunnen gaan op het gebied van spelling en grammatica, is hier dus ook daadwerkelijk fout gegaan. Een Nederlandse staatsburger die de Nederlandse taal zo extreem onmachtig is als hier in dit specifieke geval, die mag zich toch echt wel de ogen uit de kop schamen vind ik persoonlijk! Zo iemand die moet toch wel continu hebben zitten slapen tijdens de Nederlandse lesuurtjes… Shame shame shame

  2. wmhaast schreef:

    kan uw het op mijn laptop zetten dan kom ik naar uw toe als uw mij uw telef nummer geeft uw vraagt wat uw toe komt ik betaal uw gewoon contant uw een fijweekend toe gewenst groetjeswim

Reageer